Ανακοίνωση (νέα ενημέρωση)

Ανακοίνωση 3

Οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο των Χανίων για την Αθήνα στις 16.45 με την Astra Airlines. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς καθηγητές θα μεταφερθούν με λεωφορεία του τουριστικού πράκτορα στο σχολείο. Αύριο τα μαθήματα της Γ΄τάξης θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ανακοίνωση 2

Ενημερωθήκαμε ότι με κρατική μέριμνα ξεκίνησαν πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας για δωρεάν μεταφορά των μαθητών από τα αεροδρόμια της Κρήτης. Το σχολείο μας βρίσκεται σε λίστα αναμονής. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας οι μαθητές μαζί με στους συνοδούς καθηγητές θα μεταφερθούν με λεωφορεία του τουριστικού πράκτορα στο σχολείο. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Ανακοίνωση 1

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επαφή μας με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, στη διάρκεια της μέρας, προγραμματίζονται πτήσεις για την επιστροφή των μαθητών στην Αθήνα. Για οποιαδήποτε άλλη πιο συγκεκριμένη πληροφορία θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Τον κεντρικό συντονισμό για την επιστροφή των μαθητών έχει το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

ΚοινοποίησηShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *