Ακόμα και ένα ευρώ αρκεί

Tο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων συμμετέχει ενεργά στον φετινό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης “Υπερασπίσου το παιδί” που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ και ο οποίος είναι αφιερωμένος στα παιδιά που βιώνουν τη φτώχεια και τον υποσιτισμό.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας καλούμε όλα τα σχολεία, να ανοίξουν “κουμπαρά” στο σχολείο τους από τις 05-12-2016 έως τις 12-12-2016 με το σύνθημα “Ακόμα και ένα ευρώ αρκεί”. Σκοπός είναι όλα τα παιδιά της Πόλης μας να κινητοποιηθούν και να συμμετέχουν δείχνοντας την αλληλεγγύη τους σε όλα τα παιδιά του κόσμου που ζουν και μεγαλώνουν με την φτώχεια και την πείνα να απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη.

Οι “κουμπαράδες” των σχολείων θα παραδοθούν, με την ευθύνη των Συλλόγων Γονέων και σε συντονισμό από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, στο σπιτάκι του Δήμου της “Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας” στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 από 17.30 έως 18.30. Σε συνέχεια, στο πλαίσιο του Τηλεμαθαρωνίου σε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ γύρω στις 19.00, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, παρουσία όλων των εκπροσώπων και μαθητών των σχολείων της Πόλης, θα παραδώσουν στους εκπροσώπους της Unisef το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Η συμμετοχή σας στη δράση και η παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΚοινοποίησηShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *