2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών 2021

Η Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2021 εξέτασε τα ηλεκτρονικά γραπτά των συμμετεχόντων και κατέληξε ομόφωνα ότι ο μαθητής του σχολείου μας Νικόλαος Χοντζέας της Γ? τάξης προκρίνεται μαζί με άλλους 19 μαθητές από όλη την Ελλάδα στην 3η (και τελική) φάση “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” του διαγωνισμού που διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί δια ζώσης, στις 14 Φεβρουαρίου 2021 στο Βόλο, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Η Διεύθυνση του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ιδιαίτερα η υπεύθυνη καθηγήτρια κυρία Αικατερίνη Χαντζιάρα ΠΕ80 ? Οικονομολόγος, που με θέρμη παρότρυνε τον μαθητή να λάβει μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό, τον συγχαίρουμε και παράλληλα τον ευχαριστούμε, καθώς απέδειξε ότι το σχολείο μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Νίκο, σου ευχόμαστε από καρδιάς, πάντα επιτυχίες στη ζωή σου, καθώς επίσης και στους συμμαθητές/τριες σου. Θα θέλαμε να γνωρίζεις ότι η επιτυχία σου αυτή, μας έδωσε ένα τόνο αισιοδοξίας και χαράς στη δύσκολη περίοδο που όλοι μας διανύουμε.
ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter