Πρόγραμμα etwinning : ?Tell me your news?

Πρόγραμμα etwinning : ?Tell me your news? (πες μου τα νέα σου)

Τη δύσκολη και ψυχοφθόρα αυτή περίοδο που διάγουμε είναι αναγκαία η ενασχόληση των μαθητών με δραστηριότητες που ενισχύουν την εξωστρέφεια και ενθαρρύνουν την δημιουργικότητά τους. Έτσι, το 1ο Γενικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην etwinning Κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης, υλοποιώντας νέο πρόγραμμα με θέμα: ?Tell me your news? (πες μου τα νέα σου)

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών Ασημίνας Ταράτσα (συντονίστρια), Ειρήνης Κατσίκη και του Αθανασίου Μπαλάσκα στην τεχνική υποστήριξη. Συμμετέχουν μαθητές της Β’ τάξης.

Μέσα από τη συνεργασία των μαθητών του σχολείου μας με τους συνομήλικους μαθητές του σχολείου ?LICEO CLASSICO ? LINGUISTICO ? SCIENZE UMANE G. Nolfi?, στο Φανό της Ιταλίας, ενισχύουμε τη δικτύωσή μας με σχολεία του εξωτερικού και προσβλέπουμε σε παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Παράλληλα, καλλιεργούνται οι δεξιότητές μας στη χρήση της αγγλικής ως ξένης γλώσσας και ενισχύεται η χρήση των νέων τεχνολογιών.

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter