Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ο Σύλλογος γονέων/κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής, διοργανώνει ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ για τους ασθενείς της Αιματολογικής κλινικής του ΓΝΑ ” Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ” την
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
9.00 π μ -15.00 μ μ
Την Αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει η κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝΑ “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, στο Δημαρχείο της Αγ. Παρασκευής Μεσογείων 417 (αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου).
Όλοι οι υγειονομικοί της μονάδας, είναι έμπειροι επιστήμονες και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 αυστηρά. Η διαδικασία είναι εύκολη, ανώδυνη και απολύτως ΑΣΦΑΛΗΣ.
Μη διστάσετε να ανταποκριθείτε σ’ αυτή την έκκληση βοήθειας των ασθενών συνανθρώπων μας. Το αίμα δεν παράγεται σε κανένα εργαστήριο. Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ από τον άνθρωπο σε συνανθρώπους του, που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Οι Αιματολογικοί ασθενείς, παλεύουν για χρόνια με τη νόσο και μία από τις κύριες θεραπείες, είναι η μετάγγιση. Με το σύνθημα,
“Στείλε sms ? δώσε αίμα… χάρισε ζωή “, οι γονείς του 1ου ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στα παιδιά μας, τολμώντας μια πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς.
Την Κυριακή το πρωί βγαίνουμε από το σπίτι για τον ομορφότερο λόγο μετακίνησης, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Στείλε μήνυμα στο 13033 μετακίνηση 1, ή αν θέλεις έντυπη βεβαίωση, σημείωσε μετάβαση Β1 και υπογράμμισε την λέξη Αιμοδοσία.
Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του σχολείου μας, την Ένωση συλλόγων γονέων σχολείων Αγ. Παρασκευής και την δράση “όλοι μαζί μπορούμε”, για τη βοήθεια που μας προσφέρουν.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως εκ των προτέρων, όλους τους γονείς και όλους τους δημότες που θα συνδράμουν στην προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγ. Παρασκευής για τη συνδιοργάνωση, τη συνεργασία και τη συμπαράσταση.
Σας περιμένουμε!
Πληρ. Μαρία Μούρσα τηλ.6981266524
ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter