ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ Γ’ ΤΑΞΗ

Ενόψει της επαναλειτουργίας του σχολείου σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 θα προσέλθουν στο σχολείο οι μαθητές της Γ? τάξης σύμφωνα με τον παρακάτω διαχωρισμό των τμημάτων γενικής παιδείας:??Γ1: Από ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έως και ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (11 μαθητές)
??Γ2: Από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ έως και ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΚΗ (11 μαθητές)
??Γ3: Από ΚΟΛΟΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έως και ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΙΚ (11 μαθητές)
??Γ4: Από ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έως και ΝΤΑΓΚΑ ΔΑΝΑΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (11 μαθητές)
??Γ5: Από ΡΩΜΑΝΟΥ ΛΥΔΙΑ έως και ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (11 μαθητές)Πρωινή συγκέντρωση δεν θα πραγματοποιηθεί. Μετά το χτύπημα του κουδουνιού οι μαθητές θα κατευθυνθούν στις αίθουσες διδασκαλίας όπου θα ενημερωθούν από τους διδάσκοντες για τη λειτουργία του σχολείου αυτήν την περίοδο και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα γενικής παιδείας, προσανατολισμού και επιλογής, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ίσχυε τη στιγμή που έκλεισαν τα σχολεία στις 11 Μαρτίου (φωτογραφία) . Οι μαθητές αυτοί την πρώτη βδομάδα θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα τις μέρες ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 θα προσέλθουν στο σχολείο οι μαθητές της Γ? τάξης σύμφωνα με τον παρακάτω διαχωρισμό των τμημάτων γενικής παιδείας: ??Γ1: Από ΒΟΡΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ έως και ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΘΙΜΗ (11 μαθητές)
??Γ2: Από ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έως και ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (12 μαθητές)
??Γ3: Από ΛΑΐΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ έως και ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (10 μαθητές)
??Γ4: Από ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΒΑΪΟΣ έως και ΡΩΜΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ (12 μαθητές)
??Γ5: Από ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έως και ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (11 μαθητές)Οι μαθητές αυτοί την πρώτη βδομάδα θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα τις μέρες ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ και ισχύουν και για αυτούς τα ίδια που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Οι αίθουσες διδασκαλίας που θα χρησιμοποιηθούν την πρώτη βδομάδα φαίνονται σε φωτογραφία. Όλες έχουν εμβαδό 52.5 τετραγωνικά μέτρα και είναι οι μεγαλύτερες του σχολείου. Όλες έχουν απολυμανθεί, σε όλες έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και τα θρανία έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ. Στο σχολείο δεν θα λειτουργήσει το κυλικείο. Αν υπάρχουν μαθητές/μαθήτριες που έχουν ειδικό λόγο να μην προσέλθουν στο σχολείο και να μην προσμετρηθούν οι απουσίες τους (βάσει δήλωσης γονέα/κηδεμόνα περί ύπαρξης ατόμου ευπαθούς ομάδας στο σπίτι όπως έχει οριστεί από την Επιτροπή, ή περίπτωση ατόμου που νοσεί) παρακαλούμε να κατεβάσετε μια υπεύθυνη δήλωση, να την συμπληρώσετε, να την υπογράψετε και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη ή σε φωτογραφία) στο μαιλ του σχολείου (mail@1lyk-ag-parask.att.sch.gr) μέχρι την Κυριακή 10/5/2020. Υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστολής της Υπεύθυνης Δήλωσης μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr. Με ψυχραιμία και πιστή τήρηση των κανόνων ασφαλείας όλα θα πάνε καλά. Από τη Διεύθυνση
ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter