Φιλικός Αγώνας Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας

1ο ΓΕΛ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – 1ο ΓΕΛ ΠΑΠΑΓΟΥ : ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακός φιλικός Αγώνας Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας μεταξύ των ομάδων Λυκείων των Ρητορικών Ομίλων στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους “Αγώνες Επιχειρηματολογίας/debate #ClimateOfChange” 22/5/2021, στο πλαίσιο συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “End Climate Change, StartClimateofChange” υπό τον συντονισμό της WeWorld, με συμμετοχή 13 χωρών της Ε.Ε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ρητορικό Όμιλο του 1ου ΓΕΛ ΠΑΠΑΓΟΥ (σχολείο που φιλοξένησε τον αγώνα) για την πρόσκληση που απηύθυνε στο σχολείο μας με θέμα: ” Μπορούν τα εθνικά μας σύμβολα να χρησιμοποιηθούν ως καταναλωτικά προϊόντα;” στο πλαίσιο της εξάσκησης για την προετοιμασία και τη γνωριμία – συνεργασία των σχολείων.
Ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία. Κληθήκαμε να επεξεργαστούμε ένα επίκαιρο θέμα, να αντικρούσουμε τα λεγόμενα του συνομιλητή μας, επιστρατεύοντας όσο το δυνατόν πιο ισχυρή επιχειρηματολογία. Η ένταξή μας στις ομάδες ήταν πολύ εύκολη, καθώς οι μαθητές/τριες μας υποδέχτηκαν θερμά και μας κατατόπισαν. Η συνεργασία μαζί τους ήταν άψογη και πολύ παραγωγική. Ήταν ένας δυνατός αγώνας! Μακάρι να υπάρξουν και άλλες ανάλογες συναντήσεις!
Η ομάδα ClimateofChange/debate
Μαργαρίτα Νταντάμη – Αργυρώ Ναλμπάνη – Ελπίδα Πετράκη
ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter