Ενημέρωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής εύχεται σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς τους καλή σχολική χρονιά με δύναμη και υγεία! Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι πολύ απαιτητική και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία κρίνεται απαραίτητη. Ως σχολείο είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε εν μέσω πανδημίας το μαθητικό μας δυναμικό με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.
  1. Προμηθευτήκαμε μάσκες μιας χρήσης με έξοδα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που θα καλύψουν τις ανάγκες του σχολείου μέχρι να έλθουν οι πάνινες μάσκες από την ΚΕΔΕ.
  2. Τοποθετήθηκε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής μία καθαρίστρια και ένα άτομο γενικών καθηκόντων που ήδη καθάρισαν το σχολείο.
  3. Τα σχολικά βιβλία έχουν ταξινομηθεί και ο/η κάθε μαθητής/τρια θα παραλάβει ολόκληρη “τη σειρά” στη δική του τσάντα.
  4. Μέσα στη βδομάδα θα τοποθετηθούν και οι τελευταίοι εκπαιδευτικοί στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά.
  5. Έχει δημιουργηθεί αίθουσα COVID και ορίστηκε υπεύθυνος εκπαιδευτικός για την σωστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.
  6. Τοποθετήθηκαν ενημερωτικές αφίσες σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας και σε χώρους του σχολείου.
  7. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας βάφτηκαν, συντηρήθηκαν τα κουφώματα των παραθύρων προκειμένου να υπάρχει σωστός αερισμός, τοποθετήθηκαν κουρτίνες, κρεμάστρες τοίχου, πίνακες ανακοινώσεων και αντισηπτικά.
  8. Οι αίθουσες διδασκαλίας που θα χρησιμοποιηθούν είναι 16. Έντεκα έχουν εμβαδό 52,5 τμ, τέσσερις έχουν εμβαδό 44 τμ και μία 38,5 τμ.
  9. Μαζεύτηκαν όλα τα σκουπίδια από την αυλή από συνεργείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής και θα πλυθεί.
  10. Ο αύλειος χώρος αναπλάστηκε.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που όλο τα καλοκαίρι σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής και τη διοίκηση του σχολείου βοήθησε και με το παραπάνω ώστε τα παιδιά μας να ξεκινήσουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν!
ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter