Συνέδριο για τον Κώστα Καρυωτάκη

 

Αυτή η «παρέα» εκπροσώπησε για άλλη μια φορά το σχολείο μας σε ένα πολύ σημαντικό μαθητικό συνέδριο! Η αρχή έγινε το σχολικό έτος 2016-2017 με το συνέδριο για τον Αριστοτέλη, συνεχίστηκε πέρυσι με το συνέδριο για τον Νίκο Καζαντζάκη και ολοκληρώθηκε φέτος με το συνέδριο για τον Κώστα Καρυωτάκη. Μιλάμε βεβαίως για τους μαθητές και μαθήτριες μας Παπασπηλιοπούλου Σοφία, Σπυριδοπούλου Ειρήνη, Χρυσανθοπούλου Αικατερίνη, Ζήκο Βασίλειο και Προυνιά Κωνσταντίνο. Είναι ιδιαίτερη η συμμετοχή των συγκεκριμένων παιδιών στο σημερινό συνέδριο, καθώς είναι το τελευταίο της μαθητικής τους ζωής! Τους συγχαίρουμε για τη σημερινή τους εξαιρετική παρουσία και τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να συνεχίσουν την λαμπρή αυτή παράδοση ως φοιτητές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εμπλεκόμενους φιλολόγους του σχολείου μας και κυρίως στην κυρία Αθηνά Γκρίνια που καθοδήγησε με υπομονή τα παιδιά μέχρι την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι πήγαμε πολύ καλά και στον τομέα της συνδιοργάνωσης του συνεδρίου. Μέλη της οργανωτικής επιτροπής ήταν ο Διευθυντής μας κ. Αθανάσιος Αναστασίου, ο οποίος μας παρείχε πλήρη στήριξη σε όλες μας τις «απαιτήσεις», ο Υποδιευθυντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Μπαλάσκας και η φιλόλογος μας κα Αθηνά Γκρίνια. Τέλος, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη εμπειρία της συντονίστριας του συνεδρίου κας Μαρίας Κουτούση την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γκόνης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Τραυλός, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β? Αθήνας κ. Φαλούκας, η καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ κα Ντουνιά, Διευθυντές και Διευθύντριες σχολείων, στελέχη της Δ.Δ.Ε. Β? Αθήνας, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

ΥΓ: Η ανάρτηση των φωτογραφιών ακολουθεί την πολιτική ορθής χρήσης της σχολικής μονάδας (έγγραφη συγκατάθεση γονέων, γενικά πλάνα κλπ)

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter