Υπενθύμιση εγγραφών

Ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2018-2019 υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα:

1. Οι γονείς κηδεμόνες που δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή των μαθητών/τριών στις τρεις τάξεις του Λυκείου πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τις 3/9/2018 έως και τις 11/9/2018. Μετά το πέρας της καταληκτικής αυτής ημερομηνίας η διαδικασία θεωρείται εκπρόθεσμη και η απόφαση εγγραφής ή όχι στο συγκεκριμένο σχολείο ανήκει αποκλειστικά στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β? Αθήνας.

2. Οι μαθητές/τριες της Α? τάξης πρέπει μέχρι την έναρξη των μαθημάτων να καταθέσουν στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.). Χωρίς αυτό δεν επιτρέπεται η συμμετοχή τους στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και είναι απαραίτητο έγγραφο για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους.

3. Αλλαγή στο μάθημα επιλογής της Α? και Γ? τάξης μπορεί να γίνει με την κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης από τον γονέα κηδεμόνα μέχρι την έναρξη των μαθημάτων και ΜΟΝΟ σε τμήματα που ήδη λειτουργούν. Στην Α΄ τάξη θα λειτουργήσουν τμήματα για τη διδασκαλία των μαθήματων Διαχείριση Φυσικών Πόρων, Εισαγωγή στους Η/Υ και Καλλιτεχνική Παιδεία, ενώ στην Γ? τάξη θα λειτουργήσουν τμήματα για τη διδασκαλία των μαθημάτων Ελεύθερο Σχέδιο, Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ιστορία Τέχνης, Γερμανικά και Γαλλικά.

ΚοινοποίησηShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter