Μεσογειακή διατροφή από την ελληνική αρχαιότητα και τους ρωμαϊκούς χρόνους μέχρι σήμερα

Πρόγραμμα etwinning : “Μεσογειακή διατροφή από την ελληνική αρχαιότητα και τους ρωμαϊκούς χρόνους μέχρι σήμερα (The Mediterranean diet from Greco-Roman antiquity to today)” .

Σήμερα οι μαθήτριες ασχολήθηκαν με ελληνικές γεύσεις: χωριάτικη σαλάτα, κρητικό ντάκο και τζατζίκι (το τζατζίκι έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική κουζίνα, με το όνομα «μυττικό»). Βιντεοσκόπησαν την προετοιμασία των «πιάτων», διασκέδασαν και αναπόφευκτα τους ….άνοιξε η όρεξη…..

Συντονίστρια εκπαιδευτικός: Ταράτσα Ασημίνα Μαθήτριες: Παπαγεωργίου Διονυσία, Σιλιντζίρη Αντριάνα, Βλάχου Μιράντα, Δημητρίου Ελεονώρα, Καράλα Δέσποινα, Χουτοπούλου Ιουλία, Κεχρή Σταυρούλα, Νικολάου Ερμίνα, Μαργέλη Αγγελική

ΚοινοποίησηShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+